Monday, September 19, 2011

Come as you are..


Hoben jang hoben..officially aku dah dapat adik ipar orang negeri sembilan Jumaat lepas.. hahaha.. Congrats la untuk korang ye Razif dan Liza..semoga bahagia ke akhir hayat..ok..ok..aku tak nak ulas banyak pasal kenduri tu sebab aku bengang sikit camera boleh pulak tertinggal..so nanti nanti je la aku upload gambar kenduri tu kalau gambar dari camera member adik aku tu dah publish kat FB..grrrrr....


Image Credit : fanpop

Lepas aku terbaca pasal yuna kat paper kosmo Sabtu lepas,aku asik nak menyanyi nyanyi riang je lagu cover yang Yuna nyanyi macam dalam video bawah ni..bagi aku sangat cool Yuna nyanyikan lagu ni sebab tak ramai kot retis lebih lebih lagi perempuan yang kenal lagu ni..cayala yuna..




Mungkin ada yang tak tau lagi yang lagu ni bukanlah lagu yuna pon..lagu ni time aku sekolah dulu memang lagu faberet la kalau sekali sekala jamming tu..time ni jugak la terlahirnya ramai Kurt Cobain pelesu iaitu penyayi asal band Nirvana the grunge legend ni..wakakaka..

Nasib la Yuna bawak lagu cover Nirvana je..kalau dia nyanyi lagu A.C.A.B memang aku sayang habis la kat dia..wakaka..yela kalau kurt cobain,Nirvana idola budak grunge, A.C.A.B pulak totally band idola bebudak Ex skinhead macam aku ni..ekeke...made in Malaysia je pon terbaik seh..wakakaka...


P/S : apakah neraka entry ni??

.

9 comments:

  1. haha..2nd!!hihi..

    yuna memang stylo kan!

    ReplyDelete
  2. untungnye aku dapat kawan dengan ex-skinhead cam ko nih hihi :P err., kita kawan kan? hahaha

    ReplyDelete
  3. ceh..yb dh amik tempat pertma..xsempt eden..hehe

    ReplyDelete
  4. @anakwakmail : 2nd bleh blah..1st la winner..wakaka..

    @chuu : ko memanjang untung je..ekeke..of coz la ko kwn aku chuu..takkan nak kawan pon kene bayar dulu..lol

    @chilled : hahahaha..usaha lagi la chilled...

    ReplyDelete
  5. sengal! komen sendiri y pest tu hahaha ke wife kau..? hahahha

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. @cikpha : hahaha..standard la cikpha..aku kan syok sendiri..wakaka...wife aku dengan blog dia je..takde kaitan dengan kepoyoaan aku ni..ekekeke

    @cik tikah : a'ah cam gitu la nampaknya cik tikah..

    p/s: tah apa yang mcam tu pon aku tak tau..ekekeke..

    ReplyDelete