Thursday, April 25, 2013

Penghargaan buat Pn ruzy..hehe..

assalammualaikum wbt...

Aku just nak ucapkan terima kasih bebanyak pada seorang member chatting lama ni,(Pn.Ruzy) yang merupakan jugak supporter dan member berblogging pertama sekali  since 2009..aku terharu lagi sebab dia jugaklah orang pertama yang dah hadiahkan Bundle.Jr presents...

Serius cantik baju-baju yang kau hadiahkan tu Zie.Eceli semalam aku dapat la satu panggilan dari pejabat courier ni..aku langsung tak teringat pasal present yang Pn Ruzie ni nak hantar walaupon minggu lepas dia memang ade text aku mintak alamat dan cakap ada hadiah untuk anak aku nanti..

Terkejut jugak aku bila kerani courier tu cakap..


Courier :  Encik ada terima penghantaran dari Allied Chemists Laboratory Sdn Bhd..Despatch kami tak jumpa la alamat rumah encik..boleh saya sahkan alamat..bla bla bla....


Aku : apakah??..bila masa aku order bahan kimia ni..(cakap dalam hati)..bila cakap pasal Lab je aku terus terbayang muka Albert Einstein..demm..


Courier : ok encik..barang tu akan kami transfer ke branch kami di batu caves dulu sebab sekarang kat branch shah alam..esok la bleh dapat..


Aku : ok..tapi tak payah la nak hantar kat rumah, bukan ada orang orang pon..esok barang dah sampai branch tu, call aku balik, pejabat city link tu sebelah je opis aku..boleh collect sendiri..


Courier : ok, cun cun..


Aku : roger...


untuk yang hello kitty tu tak tau funtions ke tak..hahahaa..
tapi comel..mybe next time. hehe..



Lepas dari perbualan tu, baru aku teringat pasal Zie nak hantar present dan dia  memang pon bekerja kat makmal tu..mujur lah,hahaha..memori aku lambat refresh..ingat tokan methaphetamin tadi bagi bahan kimia mintak aku proses..kehkehkeh..

Okey, so tu  la citer ringkas dairi minggu ni..terima kasih bebanyak zie..alhamdulillah..sekarang rezeki anak aku..nanti kau plak..amen..


p/s : untuk mama bundle jr. pon zie bagi present..aku je takda.grr...hahahhaa...


32 comments:

  1. cantek baju hello kitty tu.
    agak-agak kalau tak jumpe function, ko derma ajelah kat akak ni. molek jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tak boleh!!..orang bagi kene simpan dan guna..mane leh bagi orang lain plak..hahaha..

      Delete
  2. Kiranya aku tak payah la belikan baju utk anak kau nanti kan? Kehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak mintak pon..kalau nak bgi pon apa salahnye..hulur2 la tilam bantal selimut, botol susu pon ok..ekeke

      Delete
  3. kau tak payah hadiah bandel.
    wa..cun nya baju.. geram pula tgk baju baby ni.. ni sekali tuk second babylah ni? sbb nampak mcm baju babygurl je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pon nk jugak..a'a nampak 2 lain tu bleh je anak jantan aku pakai nanti..tpi yang hello kitty tu tunggu ada anak pompuan la..kalau jambu takpe lagi..ni feminin sgt..hahaha

      Delete
  4. ko nak hadiah ke jugak ke Bundle? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak la..ko bagi ke?..takpe..aku tau, tunggu ko bunus6 bulan kan..hahaha

      Delete
  5. yg ladybird tu comel. emm kalau ladybird jantan panggil lady gak ke?

    ReplyDelete
  6. ko nk breast pump set untuk ko ke?

    hikhik.

    ReplyDelete
  7. aku jeles tgok ladybird tue.. nk jugak.. haha

    ReplyDelete
  8. Murah rezeki Bundle Jr.
    Comei2lah baju tu... :)

    Tengok2 kuar kembar boy n girl...
    Siapa tahukan...
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn..murah la rezeki anak aku..tp apa tak taunye lg nur..aku dah scan kan.ape daa..

      Delete
  9. Salam bund.
    Ko ni takle simpan rahsia tau.
    Kalau tokan methaphetamin guna courier...tak taula aku nak cakap ape.. haha. Kelakar la ko ni.

    Terima kasih bund.
    Semoga beroleh kesejahteraan seisi keluarga dengan kehadiran orang baru.
    Lepas ni leh naik vespa same2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah..sori zie..terpecah rahsia lak..penghargaan untuk ko ni..aku lom ade vespa lg..woo..tp geng nk mancing dah boleh..haha

      Delete
  10. belum keluar lagi dah dapat hadiah. syok ar camni. bundle sr tengok baju2 tu mesti lagi tak sabar nak tunggu bundle jr keluar kan. nak pakaikan kat dia. kihkihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..blom kuar dah dapat..hahah..murah rezeki anak aku..

      Delete
  11. yang hello kitty tu simpan la untuk masa depan...adik bundle jr. kot gigirl kan...hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep..harap ade la nanti gigirl untuk pakai bju tu..hehehe

      Delete
  12. alamak,, ni buat muja tak sbar nak kawin,, dapat hadiah,, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawen la cecepat muja..nt aku bg hadiah gak

      Delete
  13. eh?? kenapa takder komen aku kat sini? Aku pernah komen la entry ni, kenapa kenapa kenapa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti aku chek spam..luar kawasan skg..harap maap..haha

      Delete
    2. mmg komen ko takde la kat spam..ko berilusi kot dora..hahahhaa

      Delete
    3. Hahahah betul... aku komeng. hmmm mungkin tak sempat masuk talian kot sebab tenet kat sini agak slow la lately. Kabel kembang kuncup. Takpo la, tak penting pun komeng aku tu, membahan kau jer pun hahahaha. nasibbbb nasib.

      Delete
  14. yg hello kitty tu pass kt aku.wah macam konfiden je aku girl.muahaha...

    rezeki anak dan mak..bapaknya takde rezeki.huhu..

    ReplyDelete
  15. belum keluar pun dah murah rezeki anak ko bro..
    nanti dah kluar lg mlimpah2 rezeki..

    ReplyDelete