Tuesday, March 19, 2013

Metroll news : Blogger Hilang


KUALA LUMPUR : Seorang penulis blog My colorful secrets kini dilaporkan hilang secara tiba-tiba dari dunia blogging hampir sebulan yang lalu dan sehingga kini masih belum ditemui.beliau yang berasal dari Johor dikhabarkan baru sahaja menjalani suntikan kolegen di bibir sebelum dilaporkan hilang.

Ketua polis Johor berkata, beliau yang merupakan anak kedua dari 5 beradik dilihat kali terakhir blogging pada 20 febuari yang lalu dan kali terakhir muncul sebagai pengkomen di blog sampah pada 25 febuari.

Beliau berkata selepas mangsa tidak lagi muncul sejak dari itu dan beberapa blogger telah membuat laporan di Balai Polis Gua Musang.


Sehingga kini pihak polis telah menahan beberapa saspek yang disyaki terlibat dalam kehilangan misteri blogger tersebut.

Tiga daripada mereka termasuk seorang wanita didapati positif dadah adalah penduduk disekitar kawasan itu.

Unsur sabotaj dalam kehilangan masih dalam siasatan dan pihak polis tidak menolak kemungkinan blogger tersebut telah menukar id atas sebab yang tidak diketahui.

Sementara itu, pihak polis akan terus mengesan kehilangan misteri blogger tersebut serta berharap blogger, hackers, tahi twitter, dan facebookers yang pernah nampak LiyaaMf di talian internet terus menghubungi  Deputi Superintendan Bundle di talian 544268720.


Metroll


51 comments:

  1. Replies
    1. tu la..lama sangat dia tak kritik entri aku ni..hahha..

      Delete
    2. ha...

      aku tibe-tibe inginkan semangat doktor percintaan yang ada dalam diri liya tu...

      pendapat die bernas-bernas ayam gak kan :)

      Delete
    3. kehkehkeh..dia terlebih bernas..

      Delete
  2. Replies
    1. ingat dia kene sorok dek hantu kopek la kak..kehkehkeh..

      Delete
    2. hantu kopek takde, merePEK yang benonya. hahaha...

      Delete
    3. hahahha..saja aku nak troll liya tu kak..lama dia tak kutuk aku..rindu plak :"> hahahaha...

      Delete
  3. lama gak tak nampak dia...


    weiiii,pahal nak sweet sangat video kat sidebar tu,bhahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ade nampk dia tak?hahahaha..

      sweet kan..kehkehkeh..awek jepun tu comel gila..tu pasal aku letak kat situ..sumber inspirasi..hahaha

      Delete
  4. mmg hilang tak dapat dikesan ni. liyaa tak tinggal kesan jejak langsung. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mujur aku tak manipulasi gambar tu..hahaha..

      Delete
  5. kira ko sbenar dlm kerinduan awek blogger la ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok la carlos..lagipon dia bukan awek blogger lagi....bini orang dah tu..value rendah.hahahaha..

      Delete
    2. sumorang tak rindu aku. seronok aku tau. haha

      Delete
    3. hahaha..aku rindu ko wadi..

      Delete
  6. Ha rindu la dia, inspekter sahab. mana dia ilang eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pihak kami masih dalam siasatan..ade kemungkinan jugak beliau di culik..kehkehkeh..

      Delete
  7. Replies
    1. lulz..tajuk pon dah mengesahkan ni berita troll mieza..hahahaha..

      Delete
  8. err.. semalam aku bertembung dgn dia kat rumah chu.
    http://chuisme.blogspot.com/2013/03/kecomelan-seorang-lelaki.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau..dia memang saje cari gaduh ngan aku la tu..hahahaa..

      Delete
  9. hang tak rindu aku ke abam bundle? :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu jugek...lama tak gadoh ngan ko ni..hahaha

      Delete
  10. hehehe...kerinduan yang ketara amat nih =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isk..dak la..marah bini aku kang..dia pon bini orang tu..jgn buat pasal.haha..

      Delete
  11. semalam baru nampak Kak Liyaa muncul kat FB. merah mak ngahhhh tu. hehehe.


    ini tandanya beliau dalam keadaan sehat sejahtera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..aku pon ade je chat ngn liya smlm ..saje je ni nk troll dia..ngada lebih makcik tu tak nk komen dah blog aku..sombong.lalala..

      Delete
  12. 1st time singgah blog kamu.baca tajuk "blogger hlg".dlm aty ckp sian blogger nie,kena culik agaknya..aku teruzkan bace..huhu tipah tertipu rupenya..

    ReplyDelete
  13. 1st time singgah blog kamu.baca tajuk "blogger hlg".dlm aty ckp sian blogger nie,kena culik agaknya..aku teruzkan bace..huhu tipah tertipu rupenya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Ingt nk troll sorang je..ade jugak org lain tekene.haha..

      Time kasih mai singgah..singgah2 la selalu ye.hehe

      Delete
  14. Replies
    1. kalau jumpa tolong sekehkan dia sekali untuk aku..hahaha

      Delete
  15. Menyinggah sini..nampak berita orang hilang...

    ReplyDelete
  16. hehehhe..boleh jadi penulis beritalah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jahaman la jawapnye newspaper tu kalau aku jadi penulis berita..hahaha..

      Delete
  17. Kau memang sengaja kan? Sengaja nak malukan aku sebenarnya kan? Hahaha. Ni bukan tahap bodek suh aku blogging semula lagi ni. Ni dah guna taktik kotor. Mencalar keperibadian aku yg pemalu dan anti publisiti ni. Hakhak! :P

    Yela2. Nanti aku komen2 la semula entry korang sume. Nak carik ketenangan jiwa jap pun takleh. Huh! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. akhirnye...kahkahkahkahkah...

      ko harus terharu makcik..ni cara aku bodek gak la ni..bodek taktik kotor la kot..kehkehkeh..aku tak buat entri ni untuk ko muncul dan komen blog2 orang lain..ni untuk blog aku je kay..hahahahha

      Delete
    2. usaha ko berjaya bundle... tahniah...

      Delete
  18. Replies
    1. hahaha..tu makannya chuu..ko pon kalau rasa nak masuk berita sila2 la hilang dan sombong ngan aku..kompom masuk berita..hahahha

      Delete
  19. Replies
    1. kehkehkeh..dah sah la aku memain je kak oii..hahahhaa..

      Delete
  20. lol nasib aku tak kenal siapakah beliau.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..mujur la ko tak kenal..kalau kenal payah kutu..hahaha

      Delete
  21. aq sombomng xde pun masuk berita.apa kess?/ ehh.. hahahahaha(tibe2)

    wahahaah akhirnya liyaa muncul jgk.. aq nak jumpa Deputi Superintendan Bundle boleh????

    sekian metroll....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ko hilang kalau ade orang report kat aku, aku tulis la berita..hahahhaa

      Delete