Sunday, January 8, 2012

Girlfriend always right

assalammualaikum wbt..

kalau tengok cerita hindustan asyik² cerita jiwang loving yang konon2nya sehidup semati je dak..yang hero mesti kuat je tanpa sebab..ekeke.tapi realitinya hero ni sebenarnya cair dengan heroin dia..hal ni sama je kalau kat sapa pon..tak kira hindustan ke melayu ke jawa ke..ekeke

kena yang ego tinggi sikit, mula² mesti harap gelpren dia ikut je apa rentak dia..contoh lelaki yang jenis kaki pancing, sampai pegi lombong nak mancing pon dia nak bawak gelpren dia konon nk tunjuk hebak kat kawan² yang awek dia understanding dan kawtim kat hobi dia..

Tapi korang ingat ye,dorang pon pandai jugak politik..kalau hero dapat awek yang macam understanding ni, elok korang jaga² jugak..tu mungkin strategi dia..hehe..mula² diorang bagi can je tu..nanti sampai satu tahap mungkin diorang akan control balik..hahaha..

Masa tu apa pon tak boleh..cakap dia semua nya betul walaupon tak betul.. kehkehekeh..aku paham sangat la lelaki ni tak banyak yang suka bertekak dengan perempuan pasal susah nak menang..kalau buat kering je, kang merajuk lagi leceh..jalan terbaik senyap dan ikut je la rentak dia pulak..kahkahkah..

So kepada awek,gelpren,makwe,heroin kepada hero² kat luar sana, jangan la buat camtu ..bagi ruang dengan can la dulu kat hero ni..toksah nak kongkong sangat..tak lama pon masa bujang ni..kalau hubungan tu serius sampai kawin,masa tu pon dah kompom korang tetap akan terus membebel buat hero ni panas telinga dan woman still always right..kahkahakah..


p/s : hormati hero anda..

30 comments:

  1. hahaha... xde la gupo gitu buatnye ...selalu hormati hero2 (kawan2 laki) kat luar sana..

    ReplyDelete
  2. klu payah sgt kita cari len aja he3x

    ReplyDelete
  3. @nana : bgs la kalau ko camtu..hehe

    @lyd : hahaha..ok2..

    @hiro : hahaha..sengal ah lu ni..takut bini lettew..ekeke

    @khairul : haha..bro dasyat la..cari lain terus aje..ekeke..

    ReplyDelete
  4. itu bukan mengongkong..amik berat..haha dua2 kena bagi peluang..baru bahagia..ye dak?

    ReplyDelete
  5. haha...betul2..setuju ngan entry ini..hehhe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. gf always right, syg bini memey kne buat lagu nih hihhi. kan bundle? XD

    ReplyDelete
  7. m sentiasa hormat..dr bf smp jadi suami.tak pernah konkong pun.hakhak..

    ReplyDelete
  8. aku tak suke lelaki ego. tapi aku juga tak suka lelaki jiwang leleh. sikit2 nk nages.

    ReplyDelete
  9. @ckin : hehe..kalau caring je ok lettew..ekeke..

    @azlan : ade pengalaman ke bro..hahaha..

    @chuu : yela..syg bini takpa lg..kalau lom kawin study dulu pasangan ko jenis ape..ekeke..

    @pn.kutu : haha..untung la laki hang..

    @aryin : suka hang naa..ada pengalaman lettew..hehe

    ReplyDelete
  10. @yuyu : mesti ko suka laki macam aku kan yuyu..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  11. hero selalu kalah,,tak pernah menang..lagi2 dgn perempuan..haha

    ReplyDelete
  12. nak buat camne wei..tu memang kelemahan lelaki sejak azali..kalau dop nabi adam duk syurga je..hehe..

    ReplyDelete
  13. Yeke? Yeke? Bukan after kawen lelaki suka guna kuasa veto ke? Memang different gila lah layanan masa bercenta dengan after kawen. Err.. Err..Ini bukan pasal aku. Ini kesah orang laen. Suami aku tak camtuu. Deaa baekk. Heheh.

    ReplyDelete
  14. @liya : ekekeke..jarang aih lelaki nak kuasa veto sgt..aku ok je..hehe..

    ReplyDelete
  15. Err.. Err.. Maybe ko baek cam laki aku jugak kut. Tu yang tak guna kuasa veto sangat. Ecehh!

    Tapi betuuuuuul. Ada kes kuasa2 veto ni. Real okeyyy! Tapi nak wat cemana. Syurga isteri kan kat bawah tapak kaki suami. Ewah ewahh!

    Err.. Tapi kesian kan if kena control2 ni. Tak kesah laa king ke queen. Hehe

    ReplyDelete
  16. hahaha..yang king control tu takpe kot..yg queen control yang payah tu..takkan syurga dah tukar kat tapak kaki isteri kot..haha..

    ReplyDelete
  17. okay. insyaallah saya akan hormati hero saya. hahah

    ReplyDelete
  18. hahahaha...hero ni kadang2 malas dah nk gaduh.panaskan jela telinga mendengar bebelan slagi mampu tahan.

    ReplyDelete
  19. kalau perempuan tak membebel mean die tak amek tahu. just jangan sampai limit tak amek tahu. that mean tak lame lagi korang clash. hehehe.

    ReplyDelete
  20. King control is okeyy. Kuasa veto yang tak okeyy. Err.. Err.. Dedua tu tak sama kan?

    Maksudnya, macam menyalahgunakan kuasa laa. Menggunakan paksaan.

    Baeklah. Syurga tetap di bawah tapak kaki suami. Itu hakikat :)

    ReplyDelete
  21. asek awek je nak menang, bosan ah

    ReplyDelete
  22. bagi can la azat..dorang menang pon lelaki bukan kalah..bg can..hehe..

    ReplyDelete
  23. mengalah biae bertempat..huhu.. follow yep.. =)

    ReplyDelete
  24. haha.. yg ni sy setuju. Mmg kn mengalah tp jika selalu, terasa hati gak. lelaki pun human. Hoho..

    ReplyDelete
  25. Hahaha! Hampeh, terkantoi sudah. Rileks la.. Ada msa prempuan conquer, ada msa laki conquer. Gilir2 la, ye dak.

    ReplyDelete
  26. xsetuju la.. bhong aje tu. huhu..

    ReplyDelete