Monday, August 10, 2015

Imbasan 3D 4D Ultrasound bahagian 2..

Assalammualikum wbt..

Minggu lepas bini aku ajak scan lagi perut dia.macam anak yang sulung dulu (LINK), biasa la, kalau dulu abang dapat scan kaler, yang adik ni nak jugak..

Pada yang tercari-cari lagi kat mana nak buat scan 3D dan 4D ni boleh la pilih tempat ni jika anda tinggal berdekatan..Klinik yang bertempat di Gombak Prima Jalan Prima SG 1 beroperasi 24 jam sehari..tapi kalau nak datang scan, sila buat temujanji dulu ye..

tu nama klinik dia. Klinik Mediviron..sebelah nandos dan Disney baby land, bawah sangkaya..haha..

Dan resultnya, insya'allah anak kedua aku ni perempuan..harapnya baby ni sihat la lahirnya nanti..




Dan ni video dia..memang setiap yang dia scan tu ada dalam bentuk video sekali..cuma anak aku ni yg payah sangat nak tunjuk muka..yang ni jela habis jelas dia bagi tunjuk..hahaha..


p/s: kalau nak booking buat ultrasound ni boleh call terus Dr Siti Suhaila di talian : 017-3260623 or pm la kat FB www.facebook.com/dr.siti.scan



8 comments:

  1. comelnya! IQ pun baru buat 3d scan minggu lepas....mediveron memang setiap cawangan ke dia buat 3d scan? IQ buat kat hospitall pusrawi

    ReplyDelete
  2. tgu baby baru kluar baru kopitiam bekumpul kot haha

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Amboi. Dah nak dapat lagi sorang. Lama tak singgah blog abg YM ni.

    ReplyDelete
  5. Amboi. Dah nak dapat lagi sorang. Lama tak singgah blog abg YM ni.

    ReplyDelete
  6. syoknya dpt anak pompuan. Semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan.

    ReplyDelete