Tuesday, July 21, 2015

Salam Lebaran 2015 (1436H)..

Assalammualaikum wbt..

"Berlalu la sudah ramadan, sebulan berpuasa, tiba syawal kita rayakan, dengan rasa gembira.."eh, ni kan lagu..ermm..

ni bukan gambar google tau, ni aku buat sendiri malam raya tu..

Tah kenapa aku rasa bulan puasa yang sudah cepat sangat habis..tak sempat nak tulis apa-apa langsung pon kat blog ni tau-tau dah raya..bukan nak cakap aku banyak beribadat sangat pon, cuma nak bagitau yang tahap kemalasan aku blogging ni je sebenarnya dah melampau..hahaha..

Tapi walaupon aku malas blogging, bukan la bermakna aku dah tinggalkan terus ye dak..hubungan dengan geng-geng blogger zaman aku beria blogging dulu still go on kat group whatsapp..macam tahun-tahun yang sudah, tiap kali ramadan mesti ada planning untuk berbuka bersama ahli-ahli group..tapi ceritanya tahun ni lain sikit..lebih happening..hahaha..


happening sangat kan..alih2 raya je..hahaha..agak terkilan jugak tahun ni takda event lagi dengan bebudak ni..

So sempena dah raya ni pulak, aku taknak berharap sangat la kot-kot ada rancangan sambutan raya plak ke dengan diorang ni..takut sampai ke raya haji plak kang..ekekeke..apa pon aku nak ambil kesempatan ni untuk ucapkan Selamat Hari Raya , maaf zahir batin untuk sesapa pon yang tersinggah kat blog sampah ni..


nah abam belanja gambar raya satu..#gopro #rayake2 #sungaibesar



5 comments:

  1. Selamat hari raya sam.knduri aku pun kau tak datang. :(

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raye bundle. Ko la ni malas sgt update blog. Dah aku pun berjangkit penyakit malas tu.

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya bundle.. bkn ko je malas, aku pun mls gak..

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya bundle.. aku rase memang sampai raya haji hahaha

    ReplyDelete