Friday, May 16, 2014

Dairi Junior : Gambar Wazzi jer..

assalammualaikum wbt..

Genap je 20 Mei 2014 nanti, bermakna Ammar Wazzi dah pon setahun..sekejap na pulak masa berlalu..alhamdullillah setakat ni budak kecik ni membesar sihat normal macam biasa..walaupon kadang-kadang tu risau jugak bila dia demam,tapi alhamdulillah belum pernah perkara serius membabitkan kesihatan dia..

Ammar Wazzi mula berjalan pada umur 10 bulan..masa ni dia belum kuat lagi la melangkah tu..dapat la setapak dua..masih belum boleh tandingi aku yang start berjalan masa umur 8 bulan..haha..takda isu pape aku nak tulis kali ni..just nak upload kompilasi gambar Wazzi dari awal sampailah yang sekarang..

 dalam perut 7 bulan.



hari pertama keluar ke alam syahdah..


1 - 2 BULAN






3 - 4 BULAN



nak interframe gak.huhu..


5 - 6 BULAN




 7 - 8 BULAN








9 - 10 BULAN 

al-fadhil Ibnu Rafiq

melentur buluh biar dari rebungnya.. #amoiberhijab



syok dapat main ayaq dengan pasiaq..

ni namanya muka sekupang..


11-12 BULAN


gambar kanan ni masa photoshoot untuk babycomel tesco..pemenang akan diumumkan 
25mei nanti..kalau tak menang gak tak tau la.(bajet comel).kehkehkeh..
 



kanan sekali paling hot..


p/s : selamat hari guru!


20 comments:

  1. weii memang cepat masa berlalu. alemakkk wazzi pun pandai berhijab, malu aunt sat..sat jer la. gambar last paling tak leh blah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..cepat sgt masa berlalu..kejap je dah besar...berat nanang weii wazi duk berhijab..hahaha..

      Delete
  2. makin beso makin comel.

    semoga wazi sehat dan menjadi anak soleh

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..semoga ko dengan kembar pon sihat ye mas..

      Delete
  3. Hahaha, tak tahan gua tengok gambar last tu. Btw bro, Alhamdulillah anak sihat membesar.. Saya rasa dh mcm tgk gambar rajah buku Bio pasal perkembangan seorg mnusia, haha. Alhamdulillah bro sihat je.. Hehe, skrg jarang baca blog. Maybe kna rembat app kat phone la subscribe blog org, kah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. weii..lama ko menghilang lagi..kejap ade, kejap takde...alhamdulillah la skg, anak sihat, aku pon sihat..

      Delete
  4. tak sabar nak dapat baby tgk wazzi dah besarr.hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kemanenya perut ko tu kakdah..hahaha..

      Delete
  5. Awat pakai tudung? Anak kau bukan laki ke? Hahahhaha

    ReplyDelete
  6. Pe maksud wazzi? Nyampah aku tgk gmbr kanan tu.hahaha.wazzi jln 10 bln ye.cpt gak.risau darwish lmbt je.kt fisio dia bg tempoh 16bln.

    Psl tkr domain tu,xkacau pun follower.elok je..alhmdulillah.sbb bkn tkr sndri kt setting tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pon tak jumpa lg maksud wazi tu..hahaha..tp aku amik semperna nama cucu cicit nabi ismail je..

      Delete
  7. setaun dh wazi..muka kopies pak dia..happy besday in advance n smoga menang baby comel tesco.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ye ke copypes muka aku...tak berapa perasan lah..haha..amin..menang la hendaknya..masyuk gak kalau memang..haha

      Delete
  8. eh mne gmbr aku ngn wazi?! wazi makin besar mkin ensem..nanti jadi menantu kakak cantik ni ye Wazi:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ko ade begambar dengan wazi ke..ingat nak letak gambar kita selfie je tadi..ala, masa detim kat pavilion tu..hahha

      Delete
  9. Replies
    1. hahaha..gambar xray pon comel ke...merepek je ko nih..hahaha..

      Delete
  10. Selamat le gmbr last tu ko letak last, kalo tidak mmg potong mood nak feeling tgk gmbr wazi. Awal Wazi jalan. Luth sampai skrg belum jalan lagi. Kekeke. Aku rasa dia ikut aku. Sbb papa dia berjalan awal jugak.

    ReplyDelete
  11. Suka aku tengok wazi bund... comel giler.
    Zaman sekarang nak abadikan gambar anak membesar, petik aje.
    Dulu, nak tengok gambo kita dalam perut mak, memang kena pelempang kalo tanya kat mak.

    Yg pakai kopiah ngan tudung tu, sejuk je mata.
    Macam ustaz ustazah semanis kurma. Kihkihkih.

    Giler tak adorable gambor ko yang kanan sekali tu kan?
    Hahahaha

    ReplyDelete