Friday, March 4, 2011

Ahmad Dhani & Freemason

assalammualaikum wbt..

Aku tertarik betul dengan video ni..sebelum ni citer pasal Ahmad dhani ni dah penah aku dengar..tu pon dari email2 yang orang forward je..macam malas nak percaya,tapi bila dah keluar pulak video ni susah kalau nak cakap semua ni cuma kebetulan..

Sebab lain kenapa aku buat entry pasal dia ni ialah sebab dalam banyak2 band indon pon,memang dewa je paling aku suka..kalau betol la dia ni freemason pon,aku tetap suka lagu2 dia..ekekeke..hal dia nak ikot setan ke yahudi ke tu dia punya pasal laa..nanti dalam kubur masing2 ko jawab la sendiri dhani..

ok la..tengok la dulu dan korang pikirkan la sendiri ye..



kalau korang nak tengok siri2 selebihnya,korang klik je la link terus pegi ke youtube..ade 8 episod sumenya kalau tak salah aku..


P/S : jangan cakap korang tak tau apa tu "freemason"..pergi duduk dalam hutan kalau tak tau..

3 comments:

  1. haha kturunan dia mmg yahudi la..
    nk tnye jgk freemason tu ape??
    agaga

    ReplyDelete
  2. patut la bangga sgt pakai simbol zionis tu..keturunan yahudi mmg bangga ngan bangsa dorg..mia xtau freemason apa p duk utan kawan ngan monyet..

    ReplyDelete
  3. freemasonary,hahahaha
    carol pernah buat research on this!
    hampir sesat sudah!

    ReplyDelete