Saturday, November 23, 2013

People Change..

assalammualaikum wbt...


Harini merupakan hari anniversary perkahwinan aku ke 25..anak anak aku pon dah besar besar belaka..


anak lelaki pertama aku dah pon umur 23 tahun sekarang..masih menuntut kat luar negara dalam bidang kejuruteraan aero angkasa..nak cipta roket katanya..juga seorang blogger.-penjejakangkasa.com


anak dara aku pulak masih lagi bersekolah menengah di tingkatan 5..
nama blog-comelnomel.blogspot.com..


anak ketiga aku pon ada blog jugak..baru lagi berjinak-jinak dengan blogging ni.cuma tak aktif lagi..lebih minat main game dengan bersukan je..baru tingkatan3..


anak ke empat aku baru belajar kenal laptop..susah jugak la aku nak buat keje sekarang..pantang lepa je, dia la dulu sebat guna laptop aku..


anak kelima aku perempuan..baru 3 bulan..masih lagi menyusu..tapi aku teringin nak buatkan di satu blog..letak nama blog dia budakmanja.blogspot.com pon boleh..


Subur lagi rupanya aku ni kan..rasa macam nak tambah sorang lagi..kehkehkeh...


Nampak tak engkorang macam mana nak jadi seorang ayah yang sporting..aku bagi je anak-anak ada blog..kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasik...teringat lagi masa muda-muda dulu entri-entri aku mengarut je..tapi aku dah sopan sekarang..entri pon kadang-kadang berunsur islamik..dah berumur katakan...

 Haji ymbundle
23 Dec 2036



kredit hiro

35 comments:

  1. 20tahun lagi masih wujud ker blog ni semua? aku selalu imagine 20tahun lagi semua hi tech skrin di merata ceruk tapi semua jenis yg laser2 gitu, kau tak yah taip, kau pk jer terus terpapar. memang subur la kau, insya Allah.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni aku pikir je la ni dora..terus terpapar sendiri..hahaha..aminn..subur la hendaknya..kehkehkeh..

      Delete
    2. takpe bundle. aku amin kan aje. aminnnnn

      Delete
    3. kalau ko rasa elok aminkan la ye..hahaha..

      Delete
  2. jauh jgk jarak anak keempat dan kelima.. tmbh sorg kat situ laaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak rapat je ramai sangat nanti ema..saja jarak jauh2 skit..hahahaha...

      Delete
  3. lepas 25 tahun bg balik anak2 tgok entry pak dia ni.. bahn bukti pak depa spotim. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke..yela tu kan..tak sanggup aku bagi anak aku tengok benda2 tak senonoh aku tulis..ekeke..

      Delete
  4. Bundle, jangan laa kasi anak lu pakai blogspot....masa tahun 2036 blogspot orang dah tak layan. moh kite pakai wordpress. keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..aku tak bagi anak aku duit saku lebih2..so tak pakai domain pon..ekeke..

      Delete
  5. Ni entri dari masa depan ke gena?hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau ala-ala nujum pak belalang la jugak kan. Kehkehkeh..

      Delete
  6. maju betul fikiran kau,kehkehkehkeh...hai bandel,ingat aku lagi?kbai

    ReplyDelete
  7. kau dtg dari masa depan dan taip semula pada 2013? ekeke..

    ReplyDelete
  8. 5 ke anak ko. hehehe...anak kecik tgh menyusu badan 23 tahun akan dtg... maknanya umur ko dah 50 lebih la kan. hahahha... aku doakan ko berjaya. amboih blog anak nama comelnemol kewww... hewhew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa nak buat..umor dah 50 lebih pon anak nyusu lagi..subur kan..hahahaha...

      Delete
  9. hakhak tak agak2..semoga impian ko jadi kenyataan..aku ni paling kuat boleh p takat 3 ja kot..mmg la subur tapi pening pasai pengasuh satu,dengan kerja aku yg duty malam bley bayang angkut anak 5 org pi opis?haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..aku tak pasti la ni impian atau tak kutu..hahahaha..tapi kalau gitu jalan citernye, terima jela..tapi yang pasti tah boleh ke hidup sampai umur 50 tu wallahualam..hahaha..

      Delete
  10. tetiba rasa cam BW blog pakcik pakcik hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku memang dah lama jadi pakcik2 ni ima..woooo

      Delete
  11. kira time tu umur bundle 55 la ehh..?
    kira muda lagi la ank kecik baru 3 bulan..heheheh.. :)

    semua ada blog senang ayah diorg nak usha.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. umur 55 patut dah ade cucu kot nur..hahahaha..

      Delete
  12. huhuhu.

    sambil taip entri ni wazi pandang ko tak bandle?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku taip ni kat opis la punzel..hahahaha

      Delete
  13. Aku mcm ada terbaca yg ada 1 company nak sediakan service email untuk masa depan.
    Kira mcm ko kirimkan email untuk diri ko di masa depan.
    Entah mane aku baca ek..

    Alhamdulillah bund..haji dah ko yek. Siap ada anak kecik lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..pelik2 la bisnes skg..cmtu pon boleh..hahaha

      Delete
  14. Tua sungguh isi blog mu, tapi ada bayi kecik lagi ke masa itu? Lol. Nanti blog mu ini akan terus menjadi blog legend pasal blog ni le tmpt sy mula2 komen gila2 kat dunia blogging. Hoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..thanks apple..sampai bile2 aku ingat jasa ko memeriahkan blog aku ni..

      Delete