Sunday, February 13, 2011

back to school 1997-2001

ahaks..entri ni mia myra punya idea..hancoss..hahahaha..dan dengan pantas aku hapdet..ntah apa yang dia suka sangat dengan sijil2 kecemerlangan aku ni..kahkahkah...kalau mak aku tengok entri aku ni mesti kena marah lagi aku kang..hehehe..sebelum ni mak aku ada tengok dah aku upload pic2 ni kat fb..tak pasal2 je aku kena bebel.kehkehkeh..

beliau cakap tak malu ke memalukan diri sendiri..pastu nama abah ekau pon ado tu..tak malu ke ha...hahahahaha..adoilaa..sebabkan nak jaga perasaan mak aku..aku just privatekan je album tu kat dia..hahaha.(konon2 dah delete)..kalo org lain bangga ngan diploma or digree..aku pon ada sijil gak..

sijil sijil penghargaan aku ni lagi susah nk dapat tau..cikgu memang tak ajar mata pelajaran tu..hanya yg terpilih je layak secara otomatik dapat.kehkehkeh...so kalo ade adik2 yang nak dapatkan anugerah dekan cam aku dapat ni, aku leh ajar..pree je..tapi aku tak nak la citer kat sini macam mana..kehkehkeh....tiba2 rindu pulak teringat zaman sekolah..cet!!




** right klik new tab kalau nak tengok gambar super besar..










time ni hampir kene gantung dah..
tapi sbab cikgu sayang aku kan..tak jadi pon dia nk gantung..haha


time form3..seriously masa ni
aku ketua kelas..




aku aku kene buat jaminan dari kena gantung sekolah



lagi rekod2 kecemerlangan aku..ekeke..



kepada ustat aidil yg merotan aku dulu..tima kasih banyak2..
aku dah tak nakal lagi..hahahha



** skali bini bos aku sekarang rupenye cikgu sekolah aku dulu da...
nasib dulu tak penah kurang ajar ngan cikgu..

11 comments:

  1. makkk makkk cikkk..dia x dlete lg pic tu..haha bruk prangai weyhh.. bulu pon x tumbuh sbok nk jd tokan cb blue bagai..heee <3 mohd rafiq <3

    ReplyDelete
  2. hahahahaha..tu bkn cd blue:-w
    cd lagu je la:(( b-(

    ReplyDelete
  3. haaa'ah cd lagu sangatttt=))
    xmo buh ank mohd rafiq nnt degil cmni..choii2

    ReplyDelete
  4. degil kecik2 xpe..jgn dah beso baru menyusahkan org=))=))..

    ReplyDelete
  5. ececehhh nk ckp dia baek la tu:)
    yela2 mohd rafiq da insaf

    ReplyDelete
  6. "Rafiq adalah anak yg baik sesangat..." - Abah Rafiq.

    ReplyDelete
  7. alamak abah rafiq datang la..hahahah..

    ReplyDelete
  8. hahahha!!!
    mmg rase nk ketuk kpale je kalu ade adik gini..
    nasib baik dh besar2 ni tak nakal yee..
    agaknye hormon nakal abes digunakan tyme sek yee..

    ReplyDelete
  9. zee kalo ade adek yg nk blaja ngan bun,bleh je bun ajarkan..hahaha..abiskan dulu nakal time kecik2 ni..dah tua nakal lain plak..ekekek

    ReplyDelete
  10. jahanam!!!!!
    hahahahahha mcm dpt surat cintaaaaa k[akakakakakakak
    vongokk tawwww!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang lain susah nak ade koleksi surat masalah disiplin sekolah ni kan..ori tu na..haahhaha..ni pon ade 2 3 keping lagi aku terbuang..sayang betul..hahaha

      Delete