Tuesday, January 18, 2011

I band



aku post video ni bukan nak ucapkan krismas kat sape sape pon..aku penah dengar ustat cakap haram hukumnya buat ucapan celebrate agama lain apatah lagi sambut same²..sebagai orang islam, agama kite dah sempurna ok, jangan terpengaruh kat media massa tu kongsi² raya bagai..haramm..(sebagai peringatan)hihi..cam ustat lak aku..

aku suke tengok video ni bukan ape,aku tengok cam gempak je group i-band ni..tak sangka plak ngan Iphone,Ipad pon leh jadi music band ek..

terus terang la aku memang tak terikut pon ngan teknologi gajet² sekarang ni..hp aku pon still sony ericsson k550 lagi..dah leh wat tukun pon..hehe..ok la layan je la video ni.. daaaa..


p/s: ada sesapa nak belikan aku Iphone?


4 comments:

  1. duit x brape ramai nk tolong blikan hp..
    tp kalu nk gambar hp, bleh la bg..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. nnt kte jd kaye dlu yee..lg 10 tahun..kte nk lari ke machester..pakai pound..hahahah!!
    lg 1, gmbar kat morib mmg lame..tu yg memori tu..ingat kengkawan..hehehe

    ReplyDelete
  3. ko minta iphone?? ade ke org nak belikn?? haha

    ReplyDelete