Tuesday, January 4, 2011

welcome 2011

assalammualaikum wbt..

huh..lama aku tak update blog ni..belum terlambat lagi kot aku nak ucapkan selamat menyambut tahun baru masihi 2011 dan tahun hijrah 1432..

Apa azam aku tahun baru ni ek?..erm..ntah la..malas pikir..hahaha..apa pon aku just harap apa2 yang aku nak capai tahun lepas yang tak tercapai aku dapat capai dalam tahun 2011 ni..mcm2 citer pahit manis sepanjang tahun 2010 yang lepas..ada yang sempat aku citer kat blog ni,dan banyak yang aku rasa biar aku je yang tau..tapi biasanya aku memang cepat lupa..hahah.banyak makan semut..

apa pon tahun 2011 ni aku nk KAWEN..HIHIHI..dah gatai ni..Insya'Allah..kalau sampai masanya nanti aku infomkan ok..see yaaa..assalammualaikum..

No comments:

Post a Comment