Monday, February 23, 2015

Aku tanya Apa khabor..

Assalammualaikum wbt..

Syukur alhamdullillah dengan izin Allah aku berjaya juga merajinkan diri klik new post untuk kali ni..huhu..kita merancang, Allah yang menentukan ye dak..hihi..eceli aku takde apa-apa cerita pon nak tulis kali ni..

Kiranya ni la kali pertama aku tinggalkan blog tak berupdate lebih dua bulan.tak sangka lama jugak aku tak menulis ni..konklusi yang aku dapat hasil tinggallan aku memblogging selama dua bulan ni tak lain tak bukan adalah kerana disebabkan faktor kemalasan aku ditambah pula takda komitmen, dan malas pikir..hahaha..

Dengan ini aku juga ingin memohon maaf pada geng-geng blogger yang dah lama aku tak tahu cerita..engkorang apa khabor?...nanti aku terjah balik entri-entri u oll kalau ada masa yer..hihi(macam tak je bunyinya kan)..hahaha..



ni la gambar terbaru hero aku..dah besar pon..lagi 3 bulan masuk la 2 tahun..


So, tu la nak habaq..insya'allah nanti kita jumpa lagi..aku baru nak ambil mood rajin ni.harap-harap mai la nanti feel tu...huhu...chowww..asssalammualaikum...



10 comments:

  1. aku sihat je..ko tnye apa khabar kan..kekeke.. makin kacak anak ko..


    geli pulak aku bc bila ko sebut u oll tu..kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bgs..alhamdulillah..engko tengok la sapa bapaknye tina..kacak like father u oll..kehkehkeh..

      Delete
    2. hurmm..asal kacak je like father..ermmm..

      Delete
    3. nak santek ke somel ke ikut ibu leh, kalau kacak ofkos like a boss..hahaha..

      Delete
  2. amboi lama memalaskan diri,,besaq dah anak ko..baya anak aku la,bulan 5 ni dua tuan dah.sat ja depa besaq,so ko bila nak tambah?huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isk..hero kecik lagi tu..nnti2 boleh tambah....hehehe..

      Delete
  3. alhamdulillah. waras...

    tapi alhamdulillah aku dapat tanya kabo ko hehari ek?

    hahaha.

    ReplyDelete