Friday, February 25, 2011

meowww...


Jeng3x..Memperkenalkan, inilah pet terbaru aku...Ozieee..hehehe..amacam comel tak?sangat comel okey..tapi tadi masa nak amik kucen ni..takda camera elok sikit nak snap..ni je gambar kenangan ozie dengan adik beradik dia sebelom aku culik si ozie ni..cian ozie terpaksa berpisah dari adik bradik dia..isk..iskk..

Tadi bawak je ozie balik mak aku dah membebel jap..hahahaa..bukan maksud dia tak suka kucen, cuma dia cakap kang dia jugak yang sibuk bertambah-tambah kerja kat rumah..hahaha.."angah jaga leklok la ma, toksah risau..hehehe..


Tapi...ada 1 masalah besar jugak nak bela kucen ni..harap² kali ni ok la..anak buah aku si aiman tu tah apa alergik dia dengan binatang sekor ni pon tak tau..dulu masa aku bela kucen habis dia kena gatal²..aku dulu kecik2 main kucen gak, tak penah pon gatal².manja betol budak² sekarang...ahhh..tak kira laa.aku nak bela gak binatang ni..

Ok la,nanti ozie dah mandi, dah wangi semua, aku amik gambar dia banyak² lagi guna guna camera mahal skit..hehehe..
daaaaaaaaa...

p/s : Aiman jangan main dengan kucen pak ngah okk!!gatal² lagi padan muka..hahaha

Thursday, February 17, 2011

Sunday, February 13, 2011

back to school 1997-2001

ahaks..entri ni mia myra punya idea..hancoss..hahahaha..dan dengan pantas aku hapdet..ntah apa yang dia suka sangat dengan sijil2 kecemerlangan aku ni..kahkahkah...kalau mak aku tengok entri aku ni mesti kena marah lagi aku kang..hehehe..sebelum ni mak aku ada tengok dah aku upload pic2 ni kat fb..tak pasal2 je aku kena bebel.kehkehkeh..

beliau cakap tak malu ke memalukan diri sendiri..pastu nama abah ekau pon ado tu..tak malu ke ha...hahahahaha..adoilaa..sebabkan nak jaga perasaan mak aku..aku just privatekan je album tu kat dia..hahaha.(konon2 dah delete)..kalo org lain bangga ngan diploma or digree..aku pon ada sijil gak..

sijil sijil penghargaan aku ni lagi susah nk dapat tau..cikgu memang tak ajar mata pelajaran tu..hanya yg terpilih je layak secara otomatik dapat.kehkehkeh...so kalo ade adik2 yang nak dapatkan anugerah dekan cam aku dapat ni, aku leh ajar..pree je..tapi aku tak nak la citer kat sini macam mana..kehkehkeh....tiba2 rindu pulak teringat zaman sekolah..cet!!




** right klik new tab kalau nak tengok gambar super besar..










time ni hampir kene gantung dah..
tapi sbab cikgu sayang aku kan..tak jadi pon dia nk gantung..haha


time form3..seriously masa ni
aku ketua kelas..




aku aku kene buat jaminan dari kena gantung sekolah



lagi rekod2 kecemerlangan aku..ekeke..



kepada ustat aidil yg merotan aku dulu..tima kasih banyak2..
aku dah tak nakal lagi..hahahha



** skali bini bos aku sekarang rupenye cikgu sekolah aku dulu da...
nasib dulu tak penah kurang ajar ngan cikgu..