Thursday, October 14, 2010

Virus yang semak..



Aku buat entri ni pasal nak infom kat korang semua jangan la klik link yang bukan² ada kat status fb aku selain link blog aku ni..tu ialah virus

virus ni asik kacau fb aku je..langsung aku tak boleh nak post status ke komen² ke..asik2 keluar menatang jadah ni je asal aku taip "http://mediashares.biz/?media=FqxHNu" korang² yang kalau nampak benda ni jangan la suka² nak klik ok..kang tak pasal pasal je korang pulak dapat virus ni..

1 lagi virus yang asik menyusahkan aku,virus shortcut..sapa² tau nak hilangkan virus shortcut meh la ajar aku..habis dah hilang folder kerja kerja aku ni..nasib la dia just di hiddenkan..nak buat kerja pon takda mood dah ni..

tu baru 2 antara bepuluh2 ekor virus yang aku ternak sekarang..so just nak ingatkan tu je..jangan klik sebarangan kat status aku kalau ada link ok..

4 comments:

  1. Oooo ko penternak Virus ke??

    ReplyDelete
  2. hahaha..abg din nk beli virus ke?
    banyk lg ade ni..hahaha

    ReplyDelete
  3. hahah. pengguna tegar virus ke? mna ada jual eh? hahah. nak kena beli satu ni :D

    ReplyDelete
  4. myra nk virus ape..mcm2 ade ni..haha
    amik free je pon xpe..

    ReplyDelete