Thursday, August 12, 2010

Ramadhan datang lagi..



Dah setahun dah blog aku ni..kejap je rasa..ingat lagi tahun lepas,time bulan puasa ni aku banyak buat kerja kat luar..lagipon time tu bonus dah dapat..enjoy betol aku..sekarang dah puasa ke 2..esok aku baru nak start kerja balik..dah sebulan aku melepak je kat rumah ni..bukannya tak boleh masuk kerja awal,aku cuma nak berehat puas² dulu..

Pasni dah kerja baru tak tau pulak macam mana gayanya..mybe ok dari kerja lama dan mybe lagi teruk..so tu la yang buat aku pikir nak rehat puas² dulu..6tahun dah asik kene maki je..rehat sebulan ni tak kena maki,lega skit palotak aku ni..ekeke..walaupon gaji seblom aku benti kerja tu tak dapat,jiwa aku tenang gak..biar la tuhan je balas ape yang patut kat org tua tu..ok la,banyak lak citer aku..hehe.selamat berpuasa untuk semua...assalammualaikum..

No comments:

Post a Comment