Monday, November 17, 2014

Aku Dah Boring Blogging..

Assalammualaikum wbt...

Macam dah lama je tak update blog..hehe..anak aku yang sorang tu dah pon berumur setahun setengah..so pada yang ada anak umur-umur camni pasti paham..selain faktor aku dah semakin malas, faktor tak boleh mengadap pc kat rumah dengan aman mungkin juga sebab kenapa aku susah mengadap blog..ye anak aku agak buas dan lasak..hahaha...

Kadang-kadang aku terpikir jugak macam mana korang-korang yang nampak gaya lebih kurang je dengan situasi aku atau sebenarnya lebih sibuk melayan karenah anak, suami, isteri kat rumah tapi still boleh berblogging..kalau setakat nak melayan laki je macam kebanyakkan blogger makwe purba kat sini aku tak rase sibuk lagi..tapi yang dah ada anak 2 3 orang pon masih selamba je selalu update blog aku heran lah..anak tak mengacau ke?..sopannya anak uols..hahaha..

gambar raya yang lepas ni..sekarang rambut dah pendek..