Saturday, July 14, 2012

Attention to Cik puan Nurwani !!



36 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Romantic la tu..hihi..happy anniversary bendulu dgn isteri bendulu..moga bahagia hingga jannah:-)

      Delete
    2. Apa jadahnya ko removed comment aku :-w

      Delete
  2. romantik kot cekgu bundle. pasti dan yakin Puan Nurwani terharu dan 'geram-geram' ni. HAHA. Happy Anniversary ya pak encik & mak encik.

    ReplyDelete
  3. witwiitt., hepi anniversary bundle., sweet je tgk korang kehkehkeh..semoga cepat dpt baby hihi :P

    ReplyDelete
  4. happy anniversary pakcik bundle dan makcik bundle,hikhik....romantik gak kau an,hehe

    ReplyDelete
  5. owh..ni la keje u semalam yer !
    happy anniversary utk u jugak ye syg..muaahh

    ReplyDelete
  6. Eh, ni entry wordless Saturday ke apa? Kehkeh!

    How sweeeeeeet! Happy anniversary untuk korang berdua. Semuga kekal bahagia hingga ke akhir nafas. Geram2 selalu ya! :D

    Err ni yg rasa nak geram2 gak ngan laki aku ni. Kahkah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. Liyaa. Next tym buat entri serupa. Lol.

      Delete
    2. Err nanti Bundle kata aku tiru dea pulak. Haha! :D

      Delete
  7. suwittt nya !!! hope bundle kekal ngan kak wani ever after ... bahagia lah kalian yee..

    romantik jugak ehh bundle ni .. ekekeke

    ReplyDelete
  8. alololololo sweeet sungguh abg sam kiter nih..kehkehkeh...apa mcm ? plan candle light dinner jdi x? huhu

    ReplyDelete
  9. wah,, tak sangka ckgu bundle dalam hati ada taman bunga ros berduri,, haha

    ReplyDelete
  10. Haha.. selamat ulang tahun bro. Post jiwang pada hari ni ek? Haha..

    ReplyDelete
  11. amboi,hehe..jiwang jgk dia ni ye.haha selamat ulang tahun juga :)

    ReplyDelete
  12. wewitt.. Slamat ulang taun pnikahan pakcik.. Ari ni usaha keras2 geram2 tau pakcik. Boleh puan wani geng ngn aku. Bhahaha..

    ReplyDelete
  13. aku syak bundle x kan reply komen2 dlm entry yg ni kehkeh :P

    -chuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun syak benda yg sama :D

      Delete
    2. So kita reply sesama kita je lah. Wat macam blog sendiri ya semua :D

      Delete
    3. x sempat reply ni pasal sibuk sambut anniversary together-gether. bagi can la..hekhek

      Delete
    4. Tengah geram2 kut. Hewhew :))

      Delete
    5. kahkahkah. jahanam anon. kau punye syak buat gua curious gile

      Delete
    6. Kahkahkah..Free2 jep chuu kena jahanam...Hahahaha...

      Delete
  14. kehkehkeh.. hepi anniversary~ semoga kekal bahagia selamanya bro bersama istri tercinta ^___^

    ReplyDelete
  15. how suwittt... hehehe.. happy anniversary Mr & Mrs Bundle yg ke errr pertama la kot. ye dak? ;)

    ReplyDelete
  16. Happy anniversary boy&wani
    Semoga bahagia ke akhir hayat.
    Amin :)

    Mls login

    ReplyDelete
  17. alallalala sayanggggg! sweet nauuuu tawu. untung kak wani. ececeyyyyhhhh... :)
    ko ingt ko buat entry ni dh selamat la..xpyh beli bunge la.. hah? kihkih

    ReplyDelete
  18. eh, xpyh nk taruk cik lah. kn dh puan tuh.ish! ko ni....

    ReplyDelete
  19. aku mohon ko reply komen aku. sbb aku susah nk curik amse nk blog2 tahu! kihkih

    ReplyDelete
  20. eh sat.. aku nk tau, wife ko ade jual tudung online ke sammmm???

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk..takde la..special kes aku kene reply komen ko ni..hahaha

      Delete
    2. tgk muke cam familiar. kehkeh. akhirnye ko reply kn. aku dh la susa nk ngadap blog. ko sombong2 plak. grrrrrrr. hahaha

      Delete