Friday, September 30, 2011

Padini Hujan Panas Clearance


Esok dah majlis kenduri kawin aku..kesimpulannya persiapan aku totaly hancur..wakaka. pengapit pon aku takda lagi, sampin,kasut,songkok semua tah kemana tah...wakaka..petang tadi lepas solat Jumaat sempat jugak aku dalam sibuk sibuk kat rumah,aku lari kejap pergi Glenmarie Shah Alam.Padini buat sale gila babi seh..all price cuma RM5..err..

Wednesday, September 28, 2011

I Follow..

Happy wordless wednesday pada blogger seantero dunia sekalian..semoga berbahgia dengan wordless korang semua..wakaka...aku tetap lagi dengan pendapat aku yang sama sekali tak akan membuat entry wordless ni..rujuk kat sini untuk lebih lanjut..hahahaha..

Entry aku kali ni aku nak cakap sikit pasal sikap sesetengah blogger yang aku biasa nampak..benda ni pon lebih kurang macam wordless wednesday jugak bagi aku sebab benda ni aku takkan sesekali buat..hahaha..mesti korang dah suspen kan..wakakaka..rilek jack..benda ni bukan salah pon..tak melanggar etika seorang blogger pon..toksah risau ye..hehehe

Tuesday, September 27, 2011

Senggama minda bersama MILO-Part 2

Kalau sebelum ni aku penah post entry pasal Milo senggama minda..entry aku kali ni pon pasal Milo lagi..arghhhhhh..why milo senggama my brain again..Gambar bawah ni aku snap malam tadi kat area rumah aku Ampang..kalau tak percaya korang boleh datang sendiri dekat simpang bandar baru ampang ke taman kosas ni..

Thursday, September 22, 2011

Tak tahu nak letak tajuk apa entry ni..


Boring tol aku lepas bulan puasa ni..habis waktu kerja dah lambat balik..kalau bulan puasa balik pukul 4.30 petang sekarang balik dah pukul 5.30 pulak..nak layan cerita nikita pon tak sempat bhai..leceh tol la..wa rindu sama doktor April ni..tah apa citer la dia sekarang dengan vano..wakakaka..

Monday, September 19, 2011

Come as you are..


Hoben jang hoben..officially aku dah dapat adik ipar orang negeri sembilan Jumaat lepas.. hahaha.. Congrats la untuk korang ye Razif dan Liza..semoga bahagia ke akhir hayat..ok..ok..aku tak nak ulas banyak pasal kenduri tu sebab aku bengang sikit camera boleh pulak tertinggal..so nanti nanti je la aku upload gambar kenduri tu kalau gambar dari camera member adik aku tu dah publish kat FB..grrrrr....

Tuesday, September 13, 2011

Diet makan + Diet Blog

Assalammualaikum wbt..

haaa..apa khabar semua?harap korang sihat la..aku tak baik lagi la batuk batuk ni..dah sebulan dah kot dari bulan puasa haritu..kalau korang ada petua yang boleh pakai meh la kongsi kongsi sikit dengan aku..aku dah bosan makan ubat wei..dah macam macam jenis ubat batuk dah aku minum semua tak berkesan..kot korang ada petua orang tua dulu dulu yang senang buat ok gak asalkan batuk aku ni boleh reda..

Monday, September 12, 2011

Aku layak mengundi..kau? hehehe..


Setelah dua jam aku mengadap page new post yang kosong..baru aku ada idea akhirnya nak menaip..adehh..blur betul aku nak taip entry sekarang..time time ada idea aku takda internet pulak kat rumah..hilang dah skill merepek aku ni..wakakaka..So harini aku nak buat nak cerita pasal hak kita sebagai rakyat Malaysia la..bukan entry politik apatah lagi cerita 1 Malaysia ataupon cerita bikmama jauh sekali cerita bukit kepong..wakaka..kali ni aku nak cerita pasal hak pemilih ataupon tanggungjawab kita mengundi memilih pemimpin...

Wednesday, September 7, 2011

WALIMATUL URUS

Assalammualikum wbt..

Aku sekarang tengah mood demam ni..ni la akibatnya lama sangat aku sihat sebelum ni..dah dua tahun lebih kot aku tak penah demam..sekali aku demam berminggu minggu tak baik..adess..ubat batuk dah 3 botol,ubat selsema dah 2 jenis, antibiotik 2 jenis dan macam macam lagi la., ahh semputt..

Sunday, September 4, 2011

Hana Tajima Style♥

assalamualaikum wbt..

Malam tadi pukul satu pagi baru je aku sampai kl..kematu pungkoq aku berjam duduk dalam bas..jalan jem wei..start dari penang ada je jalan yang stuck..patutnya 6jam sampai dah kot dari jitra ke kl..ni dekat 10 jam aku duduk dalam bas..adess..takpa la..1st time kot beraya kat rumah mak mertua..hihi..