Thursday, May 26, 2011

Maria Ozawa a.k.a Miyabi


ni bukan entri lucah ok..wakakaka..sapa tak kenal maria ozawa kan..artis pornstar Jepun yang rupa iras2 fasha sandha tu..kalau tak kenal jugak google la sendiri..wakakaka..Tah kenapa malam ni tiba2 rasa nak tengok pulak cerita maria ozawa ni berlakon..




Tuesday, May 24, 2011

Zafina the princess of persia


Aku dah jatuh hati dengan zafina ni..kehkehkeh..cun sexy dan sangat ganas..awek ni bukan la awek real..ni cuma salah satu karektor dalam game tekken..minggu lepas aku ada la melepak kat arcade selayang mall kejap..macam biasa la kalau dah kat pusat game ni tak main game memang tak sah la..walaupon aku ni bukanla kaki game sangat,tapi pusat2 hiburan game camni memang aku suka..standard la budak laki..memang sejak sekolah dulu dah tu la tempat2 aku lepak bila ponteng sekolah..wakakaka..bila zaman playstation start, baru aku ponteng pindah main PS plak..wakakaka..

Sunday, May 15, 2011

Lebih dari indah

ni bukan entri jiwang ok..wakakaka..meh la cuci mata sambil layan lagu ni..



Saturday, May 7, 2011

HD View Gigapixels


perghhhhhhhhhh..aku tak tau nak cakap apa pasal gambar ni..ni la gambar terbaik aku penah tengok..bapak gempak gila babeng camera ..ni la hasilnya gambar 26 gigapixels..berapa kilometer dia boleh zoom daa..kalah alat total station theodolite bebudak ukur ni..best ni kalau aku dapat 1..boleh jadi pengskodeng full time je terus...