Wednesday, April 20, 2011

Wa kena beb..

Demmm...terkena aku malam ni..hampeh...petang tadi ada la member lama contact..dia cakap malam ni nak jumpa aku la.. nak lepak2, nak kenalkan awek dia kat aku konon2..aku sebagai member yang frenly ok je la kan..deal kul 9 dia datang rumah aku..dengan perut lapar gila aku dah terbayang nasik goreng pattaya..

Tapi member aku yang hampeh ni bukan bawak aku pegi makan pon..padahal aku dah cakap yang aku lapar..tah kemana dia bawak sampai la PJ kat 1 bangunan tu..Jaya One shoping complex apa tah..time tu aku still ingat pasal makan lagi..park je kereta,naik lif tingkat 4..aku still tak perasan tempat apa tu,yang aku terbayang makanan je..sampai je depan pintu rupanya dia bawak aku pergi dengar taklimat multi level..barua tul..