Thursday, March 31, 2011

Red Alert

assalammualaikum..

kepada kaki² pc game korang mesti dah tak heran dengan red alert kan..ye la red alert ni bukanlah game baru..korang sentiasa je update dengan macam2 game yang ada sekarang..

tapi bagi aku yang bukan kaki game sangat, aku malas update main game ni..game red alert ni je la dari dulu aku hadap..dari red alert 1-3,red alert(yuri revenge) dan last comand & conquer genarals..ni semua game adik beradik red alert la..ni pon banyak lagi yang aku malas nak listkan..

Sunday, March 20, 2011

♥ my engagement day ♥


ahaks..malunya nak buat entri ni..hahahahhahaha..semalam secara rasmi nya aku dah bertunang

kalau ikutkan aku tak payah pon tunang2 ni..tapi sebabkan famli aku yang nak jugak buat ikot cara orang melayu ni, aku pon layankan je la..

Tuesday, March 8, 2011

louder than love


band purevibracion..malaysian band ni..memang kreatif..keroncong pon direggeakan..


sekali sekala layan lagu reggea ni buat aku teringat pulak masa jadi budak skinhead dulu..walaupon skinhead lebih kepada music keras cam punk oi!,punk rock..tapi aku lebih suka music rilek macam reggea & ska je..ni pon salah 1 cabang music budak2 skinhead ok..

Friday, March 4, 2011

Ahmad Dhani & Freemason

assalammualaikum wbt..

Aku tertarik betul dengan video ni..sebelum ni citer pasal Ahmad dhani ni dah penah aku dengar..tu pon dari email2 yang orang forward je..macam malas nak percaya,tapi bila dah keluar pulak video ni susah kalau nak cakap semua ni cuma kebetulan..

Sebab lain kenapa aku buat entry pasal dia ni ialah sebab dalam banyak2 band indon pon,memang dewa je paling aku suka..kalau betol la dia ni freemason pon,aku tetap suka lagu2 dia..ekekeke..hal dia nak ikot setan ke yahudi ke tu dia punya pasal laa..nanti dalam kubur masing2 ko jawab la sendiri dhani..

ok la..tengok la dulu dan korang pikirkan la sendiri ye..



kalau korang nak tengok siri2 selebihnya,korang klik je la link terus pegi ke youtube..ade 8 episod sumenya kalau tak salah aku..


P/S : jangan cakap korang tak tau apa tu "freemason"..pergi duduk dalam hutan kalau tak tau..