Sunday, March 20, 2011

♥ my engagement day ♥


ahaks..malunya nak buat entri ni..hahahahhahaha..semalam secara rasmi nya aku dah bertunang

kalau ikutkan aku tak payah pon tunang2 ni..tapi sebabkan famli aku yang nak jugak buat ikot cara orang melayu ni, aku pon layankan je la..

tapi majlis ni biasa² je..sangat simple..buat merisik dengan tunang skali..takda hantaran pon untuk majlis ni..just buah tangan je la yang aku sediakan..

apa pon alhamdulilah la semuanya berjalan lancar..bila tarikh aku nikah,nanti aku bagitau pulak ye..hehe..
ni antara gambar2 majlis semalam..photographer malas la..tu yang gamba tak banyak ada..hihihi..
merah makngah ni..haha



 P/S : kepada gadis² yang kecewa kat luar sana..jangan risau,ada 3 tempat kosong lagi boleh diisi..hahaha



9 comments:

  1. congrats pokcik & wani!
    tak sabo nk mkn nasi kenduri ni
    darah tgh manis ni.. so sabo byk2 ye ;)

    ReplyDelete
  2. thanks..darah manis ke?xmo la manis2..kang diabetis plak.hehehe

    ReplyDelete
  3. Boy?? ahak!! alahai anak aku!!

    ReplyDelete
  4. tahniah bangbil:))
    cpt2 la nikah umo da tua..cpt2 dpt ank..bole buat gath kt knduri bangbil:))mkn mnum pree:P

    ReplyDelete
  5. tq..mmg nk nikah cecepat pon.hihihi..manede org wat gath kat kenduri..

    ReplyDelete
  6. ada la..bangbil la org ptame:P

    ReplyDelete
  7. boy? jap2. serius aku nak gelakk. kahkahkah. oke2, serius. first, aku tabik spring kat ko sebab jarang sebenarnya lelaki nak gtau y dia ni dah btunang, especially publish kat blog macam ni. tapi aku respek kat hang. nanti aku btunang, aku nak tunang ak tuh buat blog and gtau dia da tunang dengan aku. tiru macam bundle. hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade masalah ke dengan panggilan boy tu..hahahaha..aku boy selamanya..sebab tu tak tua2..kehkehkeh...

      apa yang pelik sngt tah..biasa je entri ni..kalau aku tunang masa tu takleh bgtau orang ek..hahaha..dah kawen pon aku tak rahsia, ni kan tunang je..hahaha..

      Delete
  8. congratez bundle...zaman ko betunang simple je., skang da mcm kawen dah.. eh

    ReplyDelete